2013. január 20., vasárnap

A.O.Esther:Elveszett lelkek (Összetört glóriák 1.)

  Bárcsak mindig ilyen jók lennének a megérzéseim ,ha könyvet választok!!! :-)
Igazi zsákbamacska volt a könyv,egyrészt mert sorozat,másrészt mert még elég kevés értékelés született róla.

Igazán remek munka,minden tekintetben,a könyv kívül-belül igényes,szép. Öröm kézbe venni.A könyv szerzője magyar! A neve olvasásakor sejtettem valamit,de nem esküdtem volna meg rá.De igen, a könyvet Aszódi-Ordódy Eszter írta! A könyv elején egy igen kedves ajánlással is találkozhatunk.

A történet pedig-bár már találkozhattunk vele-egy bukott angyal és egy angyallány szerelmi története-,mégis megvett!! Aprólékos és részletes-ennek ellenére nem fullad unalomba egyetlen oldal sem,milliónyi apró kis szöszre is úgy figyelt a szerző,hogy ihaj!
A karakterek szenzációsak, nagy angyalrajongó vagyok,és igazán tudom értékelni,hogy a szerző figyelt arra is,hogy a könyvben megjelenő angyalok hűek legyenek azokhoz a tulajdonságaikhoz amelyek a sajátjuké.
A szerelmi szál sem lett túlerőltetve! Ezt igazán értékeltem,a szerelmes sóhajokon kívül is van mondanivalója a könyvnek! Remek a stílusa,gördülékeny és kellően izgalmas!


"Odafent nincs,félelem,fájdalom,hideg,vagy meleg.nem ismerjük az éhezés,a szenvedés,az öregség és a halál fogalmát.Táplálékéra sincs szükségünk és aludni sem szoktunk.Isten hírvivői vagyunk ,s a halandók lépteit vigyázzuk.Sokszor járunk a Földön,de csupán szellemlényként,majd dolgunk végeztével hazatérünk a Fehér Fák ligetébe."

Bár sok mesebeli lény bukkan fel a lapokon-tündérek,manók és van benne bőven varázslat és mágia-mégis a szerző tudott olyan finoman és érzékenyen bánni ezekkel a "hozzávalókkal" ,hogy nem éreztem túl mesésnek,vagy gyerekesnek.

A szerző azt sem hagyta,hogy sokáig üljünk egy-egy szituációban,épphogy megismertünk,körbejártunk valamit,picit megpihentünk,máris jött egy újabb fordulat!

A könyv trilógia lesz a következő rész is hamarosan megjelenik-Hívogat a fény címmel.



A szerzőről  és a könyvről több információt innen tudhattok meg: www.aoesther.com ,www.decens.hu

Nincsenek megjegyzések: